top of page

Alati i Zastitna Oprema

Mislite o nama kao o najboljoj prodavnici alata u Zajecaru i Boljevcu. Kao prodavac alata i zastitne opreme niko nema više električnih alata i dodatne opreme u Zajecaru.

 

Od akumulatorskih bušilica i testera do brusilica i kombo kompleta, HTZ opreme, zastitnih rukavica . Sve ovo mozete naći u Plasto Promet Zajecar.

HTZ Oprema

Zaštitne rukavice koje su proizvedene od  priridnog materijala. Uz pružanje zaštite, istovremeno obezbeđuje maksimalan osećaj. U zavisnosti od debljine i obrade,  rukavice imaju različita svojstva u pogledu otpornosti na abraziju, probijanje, prosecanje, vlagu i temperaturu. Pravilan izbor omogućava visok stepen zaštite na radu. Većina aktova o proceni rizika podrazumeva obaveznu upotrebu HTZ opreme, na prvom mestu su kvalitetne rukavice.

rukavice.jpg

Gradjevinska kolica

Za potrebe građevinarstva ali i kao izvanredno rešenje za transport svih vrsta materijala upoljoprivredi i domaćinstvima . Kolica su proizvedena u skladu sa propisima bezbednosti i zdravlja na radu i na njima su primenjene propisane mere za bezbednost i zdravlje na radu.

kkk.jpg

Ručni alati

Idealan odnos cene i kvalteta koji nudimo. Namenjen je kako za profi tako i za kućnu  upotrebu, odličan kvalitet uz veoma pristupačne cene. ​Pribor za farbanje je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan proizvod po najboljoj ceni

Špahla

Libela

Libela ili vodena vaga je sprava za postavljanje ravnina u vodoravan ili vertikalan položaj i merenje

Libela.jpg
bottom of page