top of page

Ukljucite vas Dom uz Pomoc Vrhunskih Elektromaterijala

 

Plasto Promet ima električna sredstva i materijale koji su vam potrebni za bilo koji elektro instalacija. Bez obzira na to da li ste profesionalni majstor ili samouki domacin, naš veliki asortiman pouzdane opreme  pruža najinovativnija i najpristupačnija rešenja za sve vaše elektro potrebe.   

 

I bi svetlo, ali uzimajte samo najbolje i po nasoj preporuci

Nudimo najbolje opcije po pravoj ceni sa raznovrsnim inventarom električnih proizvoda. Učinite sve, od montiranja moderinih rasveta na zidu do kupovine koaksijalnih kablova. Jako je bitno da vase elektro instalacije budu u tonu sa farbom vaseg doma, zato nemojte oklevati da potrazite savet pri odabiru kvalitetnog i stilskog elektro materijala.

LED Sijalice

Razmislite o LED sijalici sa istim ekvivalentima snage kao i sijalica sa žarnom niti. Dobićete neuporedivu količinu lumena ili osvetljenja. Osim toga, uštedecete energiju i novac.

Provodnici i Kablovi

Provodnici i kablovi za specijalne namene, telekomunikacioni kablovi i provodnici izolovani termoplasticnim masama,koaksijalni i CA-TV kablovi i provodnici. Samo su od nekih provodnika i kablova koje posedujemo u nasoj radnji. 

Prekidači i Utičnice

Većina nas ima više elektronskih uredjaja kod kuće. Budite sigurni, naš izbor   pouzdan i izdržljiv. I mi nudimo pouzdan izbor prekidača i uticnica u spektru boja da bi bili u skladu sa vašim domom. To je mala izmena koju treba napraviti, a uticaj je nemerljiv.

Najnovije uticnice i prekidaci štite vas od elektro šoka, posebno u područjima koja su izložena vodi, kao što su kupatila i kuhinje. 

Please reload

Naši prijateljski saradnici u prodavnici vam takođe pružaju najkorisnije savete, smernice i ekspertizu kako bi vam pomogli da preduzmete potrebne korake i mere predostrožnosti kako biste posao obavili kako treba. 

Učinite vaš dom energetski efikasnijim i ekološki prihvatljivijim sa jednim od naših solarnih panela koji se lako instaliraju. Ovde, u Plasto Promet-u, pronađite sve što vam je potrebno da biste dovršili siguran, pravovremen i jeftin elekro posao.

bottom of page