top of page

Građevinski Materijal 

Vaše najblize stovarište građevinskog materijala u Zajecaru

 

Kada je u pitanju kvalitetan građevinski materijal, bilo da su to Knauf gipsane table, cement smese ili razni zavrtnji niko to ne čini bolje i pristupacnije od Plasto Promet-a iz Zajecara.

 

Proverite sve što imate na listi zadataka sa našim širokim spektrom građevinskog materijala i ostalog materijala koji će zadovoljiti svaku potrebu koju imate za vašu izgradnju.

Šrafovi, ekseri i zavrtanji

Toliko se koriste od malih radova pa do velikih građevinskih poslova, krovnih radova ili samo  za okacititi ram za sliku. Možda svi izgledaju slično, ali postoji mnogo različitih tipova srafova i eksera, od kojih je svaki dizajniran za određeni posao.

Najbolji tipovi izolacije

Fiberglas Izolacija napravljena je od rastaljenog stakla koje je centrifugirano u vlakna. Nosite odgovarajuću zaštitnu opremu prilikom rukovanja.

Gipsane table

Ako se bavite kupovinom gipsanih tabli, razmislite o ultra-laganoj gipsanoj "Knauf" , koju je lakše podići, nositi i instalirati. Zelite da posatvite red gipsanih ploca ili  "suvog zida" u prostor gde je prisutna vlaga, kao što je u kupatilima, kuhinjama ili kućama u vlažnim vazduhom? Razmislite o upotrebi  Knauf gipsanih tabli.

Cement smesa

Bez obzira da li želite da postavite novu betonsku stazu, popravite postojeću strukturu ili vam ipak treba za zidanje novog pbjekta, Plasto Promet  ima sve alatke za popravku betona, asfalta i zidanje koje su vam potrebne da biste obavili posao kako treba.

Please reload

Niste sigurni koju vrstu drvene građe vam treba?

 

Dodjite kod nas i mi cemo vam pomoci. Bez obzira da li gradite fasadu, ogradu ili nesto drugo ,Plasto Promet ima sve građevinske materijale koje su vam potrebne za obavljanje posla.

bottom of page