Prodaja Opreme za Moderna Kupatila

Pronađite inspiraciju za prelepo i moderno kupatilo, poboljšajte funkcionalnost kupatila i uštedite vodu i novac prilikom odabira ovog segmenta .

Nova ogledala, moderne slavine će značajno doprineti poboljšanju stila vašeg kupatila. Dodajte ormare za skladištenje, rasvetu i pribor za kupatilo kako biste ga kompletirali. Sve to mozete naci u nasoj radnji Plasto Promet u Zajecaru.

Toalet šolje

Toalet solja koja štedi vodu će s vremenom sama isplatiti u smanjenoj potrošnji vode i pomoći u ocuvanju zivotne sredine. Da biste počeli da menjate kupatilo raspitajte se vise u nasoj radnji za kupatilo Plasto Promet u Zajecaru.

Tuševi

Nemojte samo se tuširašti. Stvorite opuštajuće i pomlađujuće iskustvo svaki put, sa novim tušem iz Plasto Promet  Bilo da radite kompletan remodel, ili samo zamenjujete vrata tuša ili tuš-kade, imamo različite stilove, završne obrade i opcije, dizajnirane da zadovolje vaše potrebe i budžet.

 

Pored toga, izaberite glavu tuša, slavinu, police i dodatnu opremu kako biste je sami napravili.

Kupatilske slavine

Toalet solja koja štedi vodu će s vremenom sama isplatiti u smanjenoj potrošnji vode i pomoći u ocuvanju zivotne sredine. Da biste počeli da menjate kupatilo raspitajte se vise u nasoj radnji za kupatilo Plasto Promet u Zajecaru.

Luksuzne kade

Da biste izabrali najbolju kadu za vaš dom, prvo morate odrediti koliko prostora imate u kupatilu za instalaciju kade, a zatim odabrati vrstu kade koja ima željene osobine i stil koji odgovara izgledu vašeg doma.

 

Savet: Ako kupujete kadu u prodavnici, sedite u kadi pre kupovine da biste se uverili da se osećate udobno.

Vreme je da počnete sa novim nacinom tuširanja. Bez obzira da li zamenjujete vrata, dodajete novi tuš ili počnete od nule, imamo ono što vam je potrebno da transformišete vaše kupatilo u prostor koji je funkcionalan, a opet opuštajući. 

 

Imamo raznovrsne opcije za tuširanje koje su pogodne za svaki prostor i bilo koji budžet. Posetitie vašu lokalnu prodavnicu za kupatila Plasto Promet u Zajecaru.

Za instalaciju nekih stvari iz segmenta kupatila, morate ako niste profesionalac da znate koji alati su vam potrebni. Potrazite pomoc od nasih saradnika, Plasto Promet osim prodaje kupatilskih elemenata pruza u obuku u vezi istaliranja i odrzavanja.

Usluge:
google-reviews.png
Kontakt:

Plasto Promet DOO

Čupićeva 53, Zaječar 19000

019 210 010

© 2021 by Plasto Promet Doo Zajecar