top of page

Boje i Lakovi

Bez obzira da li ste profesionalac ili amater, Plasto Promet u Zajecaru ima alate, farbe i materijale koji su vam potrebni za vaš rad, mi imamo stručnjake koji vam mogu pomoći da odgovore na bilo koje pitanje.

Šta nas čini boljim od drugih prodavnica boja i lakova u Zajecaru i Boljevcu?


Prvo, imamo sve boje za vaš dom. Bilo koju boju koju možete zamisliti, u završnici koji vam je potrebana za svaku površinu. Drugo, možemo vam pomoći da suzite svoje izbore dok se ne odlučite za pravu boju za svoj zeljeni cilj. Pored toga, nase boje se suse za manje od jedan sat, pritom nase boje uzimaju samo jedan sloj. Lako se čisti i odoleva prašini i budji.

 

Naravno, naši saradnici u trgovini boja vam mogu pomoći da odaberete našu boju za vaš dom. Pokupite neke uzorke boja ili naručite uzorke boja na internetu kako biste mogli zamisliti kako izgledaju.

Boje i lakovi

Adaptacija stana, kuce, ili... nije jednostavan posao. To je posao koji zahteva posvećenost, zahteva trud i odgovornost, ali zahteva i profesionalizam. Ukoliko niste baš sigurni da znate ili se dvoumite koji materijal da uzmete, onda ne bi bilo loše da savet do nas. U ponudi imamo veliki spektar boja.... očekujemo Vas.

farbe.jpg

Boje za namestaj

Zamislite svoju staru stolicu ili policu za knjige s nekim kreativnim bojama za namještaj. Stari nameštaj može da izgleda novo ili novi nameštaj izgleda staro. Pro savet: Obojite poleđinu polica za knjige naglasnom bojom kako bi doslo do izrazaja.

farbe

Toneri

Dostupni u 9 različitih boja. Kvalitetna pigmentna preparacija namenjena za ručno nijansiranje unutrašnjih zidnih boja.

toner.jpg

Pur pena, silikoni i ostala zaptivna sredstva

Poliuretanski lepak za izolacione ploče. Tekapur poliuretanski lepak za izolacione ploče je jednokomponentna pena koja ima izrazito nisku ekspanziju i namenjena je za pričvršćivanje izolacionih materiala pomoću montažnog pištolja.​ Visokokvalitetni silikon za zaptivanje ivica, spojeva i pukotina u kupatilu, toaletu i kuhinji. Veliko izbor boja u skladu sa bojama pločica, fug masa i sanitarija

purpena.jpg

Auto sprej

U svetu najboljih boja automobila postoje stari postolji koji nikada ne izlaze iz mode.

Bela, crna, siva i srebrna i dalje su na vrhu liste najboljih boja za automobile.

IMG_0474.jpg

Maxikril podloga 

Akrilni prajmer namenjen za impregnaciju raznih podloga (cigle, betona, vlaknasto-cementnih podloga i sl.

1622721375593 (1).jpg

Takođe bi trebalo da pogledate naš projekat boja i kupujete vodiče  za trenutne trendove boja, popularne palete boja i ideje za boje. Za sve vaše potrebe za slikanjem, male i velike, mi smo pokriveni u Plasto Promet.

Najveci izbor boja i lakova u Zajecaru i Boljevcu

 

Kada ste spremni da se bavite sledećim projektom boja, nudimo neverovatan izbor boja od brendova vrhunskih boja, po najpovoljnijoj ceni i stručnim znanjem kako bi vam pomogli u pravom poslu. Bez obzira da li napravite živopisno ažuriranje za enterijer ili eksterijer svog doma ili radite na jedinstvenom  projektu.

bottom of page