Elementi sa svaki dom

Kanalizacioni i Vodovodni materijal

Nudimo širok asortiman kanalizacionog i vodovodnog  programa.
U našoj ponudi možete naći sve što vam je potrebno za unutrašnji i spoljašnji vodovod i kanalizacijuzajedno sa odgovarajućim spojnicama su predviđeni za uklanjanje svih vrsta otpadnih voda. Veoma lako se postavljaju, a spajaju se međusobno spojnim elementima pri čemu se gumenim prstenovima obezbeđuje potpuna zaptivenost spoja. Proizvodi su napravljeni od vrhunskih materijala, poput  PE, PERC, PP , tako da Vam nudimo samo proizvode izvanrednog kvaliteta. Pogledajte proizvode iz našeg asortimana i odaberite onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama.​


 

Crna metalurgija

Ove cevi imaju široku oblast primene. Koriste se u proizvodnji metalne galanterije, za opšte potrebe u mašinstvu, bravarskoj proizvodnji, auto industriji, u lakim čeličnim konstrukcijama, poljoprivrednoj industriji, izradi skelskih konstrukcija i slično. 

Sanitarija i oprema za kupatila

Pogledajte proizvode iz našeg asortimana i odaberite onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama, odličan kvalitet uz veoma pristupačne cene. Vrhunska oprema za kupatilo.

Zicani Program

Pogledajte proizvode iz našeg asortimana zicanog programa. Najbolje ponuda zicanog i pletivog programa u Zajecaru.

Creva za kanalizaciju

Raznih tekstura creva koji su nezaobilazni elementi pri izgradnji novih objekata. Duzina i nemana su dva najbitnija faktora pri kupovini creva. Svratite do nas ili se raspitajte telefonom za savet.

Stirodur izolacija

Storodur je izolacijski materijal nalik stiroporu . Dobre karakteristike stirodura su termo izolacija, neosteljivost na vlagu i visoku čvrstoću.

Stirodure mozete naci u raznim bojama i dimenzijama.

Gipsane table

Gips table su industrijski proizvedene gradjevisnke ploce sa gipsanom jezgrom. Upotrebljavaju se u izgradnji odnosno pregrađivanju unutrašnjeg prostora. Ovim tablma izvode se pregradni zidovi čija svojstva zvučne i termo izolacije.

Please reload

Usluge:
google-reviews.png
Kontakt:

Plasto Promet DOO

Čupićeva 53, Zaječar 19000

019 210 010

© 2021 by Plasto Promet Doo Zajecar