top of page

Elementi sa svaki dom

Kanalizacioni i Vodovodni materijal

Nudimo širok asortiman kanalizacionog i vodovodnog  programa.
U našoj ponudi možete naći sve što vam je potrebno za unutrašnji i spoljašnji vodovod i kanalizacijuzajedno sa odgovarajućim spojnicama su predviđeni za uklanjanje svih vrsta otpadnih voda. Veoma lako se postavljaju, a spajaju se međusobno spojnim elementima pri čemu se gumenim prstenovima obezbeđuje potpuna zaptivenost spoja. Proizvodi su napravljeni od vrhunskih materijala, poput  PE, PERC, PP , tako da Vam nudimo samo proizvode izvanrednog kvaliteta. Pogledajte proizvode iz našeg asortimana i odaberite onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama.​

Pipe Testing

Zicani Program

Pogledajte proizvode iz našeg asortimana zicanog programa. Najbolje ponuda zicanog i pletivog programa u Zajecaru

Plastic Wire Coils

Stirodur izolacija

Storodur je izolacijski materijal nalik stiroporu . Dobre karakteristike stirodura su termo izolacija, neosteljivost na vlagu i visoku čvrstoću.

Stirodure mozete naci u raznim bojama i dimenzijama.

Scraping of Wallpaper

Crna metalurgija

Ove cevi imaju široku oblast primene. Koriste se u proizvodnji metalne galanterije, za opšte potrebe u mašinstvu, bravarskoj proizvodnji, auto industriji, u lakim čeličnim konstrukcijama, poljoprivrednoj industriji, izradi skelskih konstrukcija i slično.

Image by the blowup

Sanitarija i oprema za kupatila

Pogledajte proizvode iz našeg asortimana i odaberite onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama, odličan kvalitet uz veoma pristupačne cene. Vrhunska oprema za kupatilo

Plumber at Work

Creva za kanalizaciju

Raznih tekstura creva koji su nezaobilazni elementi pri izgradnji novih objekata. Duzina i nemana su dva najbitnija faktora pri kupovini creva. Svratite do nas ili se raspitajte telefonom za savet.

Green Water Hose
bottom of page